dijous, 31 de gener del 2008

Notícies de la iaia

Després de llegir els comentaris de l'entrada de l'Amadeu veig que tots teniu ganes de saber com li va a la iaia per Bèlgica i potser és una bona idea aprofitar les hores baixes d'aquest blog (desde el 2007 que encara no hem aixecat cap) per explicar-ho.
Faré de portaveu ja que ell no escriu res al blog i tinc informació recent (vaig parlar amb ell dilluns passat).

No para de sortir de festa amb el Serge i els seus amics "super fiesteros", fins a l'extrem que no sap si podrà seguir el seu ritme frenètic. Justament el cap de setmana passat van organitzar una festa a casa seva i l'Amadeu, la nostra efectiva i perfecta maruja, es va encarregar d'organitzar-ho tot. Per començar ja es va estressar perquè no va trobar cap carro de la compra a casa del seu marit, i evidentment en necessitava un per recórrer tota la ciutat en busca de les millors ofertes a cada supermercat. Així que sense dubtar-ho va utilitzar part dels seus estalvis tant durament treballats per comprar-se un últim model de "carrito", vermell a quadres escocesos, ofertón d'uns xinos de sota casa. Amb l'eina de treball ja va poder començar a anar amunt i avall. Vi al Lydel, Cava al Aldi... i és que si et pateges tots els supers d'Amberes descubreixes que a cada un hi ha una oferta diferent! Aquesta lliçó ja l'havia après a Berlín, que ja té un rodatge la iaia!

La festa? un èxit! i L'Amadeu? destrossat! A més, l'endemà diumenge, tocava tornar a sortir... el fiquen al cotxe i cap a Brusel.les! suposo que ara enteneu perquè no tenim gaires notícies seves!

Els altres aspectes també van bé. Ja està fent un curs intensiu d'Holandès de 12 hores la setmana, i de moment està pendent de dos ofertes de feina, una de cambrer i l'altra és una mica compicada d'explicar : es tracta de seleccionar gent per fer de controlador comercial, és a dir, gent que va d'incògnit a les botigues per veure com els tracten els empleats i després passar un informe als caps d'aquests comerços. (però el seu paper seria només seleccionar gent per fer aquesta feina. Per cert, com es compliquen la vida, no?).

I amb el Serge tot molt bé, però en tot cas crec que ja m'estic passant que és ell qui ha de parlar i explicar-nos les coses en persona!

Amadeu, cariño, espero que no t'hagi molestat que parli en nom teu, crec que tot era explicable públicament, no? Un petó molt gran i que segueixi tot tan bé per Amberes.

Sergi.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Té una entrada per ell sol, i ara una altra...Amadeu, la gent et pregunta com estas. Podries deixar unes paraules al blog.

Anònim ha dit...

jolin con la iaia, no para. abuela vuelve pronto que estan muy locos estos bruseleños i ambereños.

Anònim ha dit...

Al menys sabem que està viu (de moment...) i que tot li va bé....

Si resisteix tanta festa espero veure'l quan vingui a Barcelona, encara que llavors qualsevol li seguirà el ritme.....

Anònim ha dit...

Gemma!!!!!!!!!!m'encanta aquesta cançó!!!! molt bé, molt bon criteri!

Anònim ha dit...

que bona si a mi també m'encanta aquesta cançó!!! i la foto és bonissima quina cara de nens!!! i també m'encanta la nova imatge del blog!