dimecres, 20 de febrer del 2008

Per aquest diumenge, 24

Això té molt bona pinta!
CONCERT
Est, trio de Jazz Rock
Estimats companys i companyes ens plau convidar-vos al proper concert de Est que tindrà lloc al carrer Mèxic, 19 local H esquerra (metro pl Espanya L1 i L3)... pels que no coneguin el lloc és una entrada de garatge i un cop al pati interior s´ha de buscar el local que hi ha senyalitzat amb una H. S´han de pujar unes escaletes i bé, és molt fàcil de trobar.. és un lloc tan insòlit com fantàstic, un dels paratges més subterranis de la ciutat que resisteix ara i sempre al invasor... una atmòsfera underground per un so transgressor.. per començar la vetllada tindrem a Naroma als plats punxant el seu habitual repertori eclèctic d´un gust exquisit, i en acabar podrem gaudir d'una sessió més electrònica de la mà de Dj Axe vingut d´Alemania...
Tot això esdevindrà el proper
diumenge dia 24 a partir de les set de la tarda, entrada lliure...
Us hi esperem!!

www.myspace.com/cescmontane

HI ANEM, NO????

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hello soy Oli! la prota de la foto de la semana que honor!!!! que recuerdos aquella época en que nadie del estudi LOS era aún arquitecto! ahí de echo acababa de ver un sapo gigante!que miedo!!!!

Aqui va la frase del dia dicha por ese gran h.d.l.g.p llamado Zaplana, me meto en los escabrosos terrenos de la política!

"Nadie podrá decir que nosotros hemos mentido" (Eduardo Zaplana)

Anònim ha dit...

Quins collons! com poden tenir el valor de dir això???????
Ahhhhhhhhhh!

Anònim ha dit...

Per cert, L'Amadeu ja corre per Barcelona, però s'ha deixat la targeta del mòbil a Bèlgica i a sobre els seus pares s'han cambiat el número del telèfon fixe... Així que costa de ser localitzat!
Avui es farà un duplicat de targeta i ja tornarà a ser operatiu.

Per qui es vulgui apuntar aquesta nit sortim! I demà dissabte, si no canvien els plans, aniversari del Guillem i la Marta; sopar a la Vilaret.

Bon cap de setmana a tothom!!!!!!!!!