dilluns, 8 d’octubre del 2007

Aniversari Amadeu

Ja teniu aqui totes les fotos de la sortida!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potser podriem arribar a una conclusió : quan els de Barcelona sortim al camp i ens trobem un insecte poc corrent li tirem les mateixes fotos que un "japo" que tot passejant per Barcelona es troba un edifici del Gaudí!


Primera sortida : diumenge 7 d'octubre per celebrar l'aniversari de l'Amadeu a Collserola.
Pregunta: Que feiem la Gemma i jo amb un tetrabrick de vi a les 12 del migdia?
Resposta : la iaia ens va demanar un vaset de calimotxo només baixar del cotxe.
Doncs si!!!!!!!!!! dit i fet; ja està aquí el bloc per gestionar les sortidetes de cap de setmana!!!!!!!! A veure si té èxit! De moment un recordatori de la primera!!!!!!
Per cert, espero que feu comentaris, sugerències.... demà intentaré penjar la resta de les fotos!









































13 comentaris:

Anònim ha dit...

pruebaaaa

Anònim ha dit...

No hem pogut trobar una foto millor per començar el blog??

Si és que ni un dia de camp podem deixar de beure calimotxo.... PIXA-PINS!!!!!

miye ha dit...

Vaya telaaaa, sou uns kemakosss mes ke kemakossss jaa jaaaa.

Bueno MOLTES FELICITATS a la IAIA!!!

Petonetsssss

Anònim ha dit...

Encara no estàn les activitat d'aquest cap de setmana???

oh! si aquest finde plou que serà diumenge a la pluja!!

Anònim ha dit...

A veure si acabem de penjar les fotos de la primera activitat... Si no, serà dificil atreure a la gent a fer la segona... Han de veure lo bé que ens ho vem passar

Anònim ha dit...

L'anònim d'abans soc jo, que m'he oblidat de posar el nom...

jejejej deu ser que s'acosta el cap de setmana i no tinc el cap on hauria de ser.....

Sergi ha dit...

estoy en ello Gemma!!!!!!!!!!!!!!!! a veure si les penjo ara mateix!!!!!!!
Per cert, tot i que és una activitat nocturna : aquesta nit tornem a celebrar per tercera vegada l'aniversari de l'Amadeu (et queixeràs, Amadeu!). Ens trobem després de sopar al Via fora!!!!!!!!!!!!
De fet ja va bé aquest any celebrar-lo tants cops, que ves a saber si l'any que ve el podrem celebrar! que la iaia se'ns en va a l'extranger a viure!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

joder, jo volia anar a laniversari de la Mantis, o era el regal per lamadeu, ho veu pillar a la botiga del guillem, ai no entenc res...vaig a fumar un porro amb la Roco....

Sergi ha dit...

jajajajaja, suposo que tothom ha endevinat qui era l'anònim anterior, el gran Jordi, que aviat cambiarà de feina! Moltes moltes felicitats guapo!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola Bloggies!!! Demà no es diumnege, és dissabte, però podem fer algo al sol, no??? que tal anar a menjar a un restaurant de poble inmers a la natura????

Anònim ha dit...

Bones! avui quan el meu germà estava a casa m´ha ensenyat el bloc que esteu fent entre tots i totes, i la veritat es que m´agrade molt, no es que sigui un pilota, perque sino seria tot rodonet(que no es el cas) jejejeje no en serio, bueno no si si algun em pot pendre en serio; pero la questió es que tan els comentaris, com les fotos i tot trobo que esta tot molt be, i em sembla que m´apuntare a la darrera excursió que feu.
Per cert avui m´han ensenyat el video de la monja, i es una passada m´ha fet molt gracia, bueno doncs si puc penjare alguna foto o algun video, que crec que us agradara, i us Felicito a tots per aquest Bloc, que cada dia es va fent mes gran, gracies a tothom! Canviant una mica de tema, ja ho se que m´allargo molt, però si teniu temps, en el you tub poseu aixo: aleix2005 i veure-ho els meus videos!
Good Bye Friends! ;)

Anònim ha dit...

Hola a tothom.

Bé, aquest diumenge és la gran supersortida al Montseny.
Quedem a les 10 del matí a l'estació del nord. Al costat de la porta principal on aparquen els taxis just davant d'un centre de reciclatge.
Anirem a visitar llocs característics del Montseny i després anirem a dinar a Espinelves.
Sergi, tu que no fots mai ni brot, i sempre t'estàs tocant encarregat d'escampar la noticia. Serem si fa no fa unes 20 persones. Necessitaria saber qui podria portar cotxe. (Sergi fes alguna cosa i orgaqnitza-ho) Petons a tothom, per cert sóc en Ferran.

Anònim ha dit...

Tinc algunes fotos de la sortida al Matabollos... A vore si aconseguixo que penjar-les. Au!